ONTDEK

IDEAAL VOOR GEZINSVAKANTIES

OF GROEPSVAKANTIES

Bent u toe aan vakantie en bent u opzoek naar een ideale accommodatie met u uw reisgenoten onder 1 dak kunt verblijven, ontdek dan vandaag het Bronbella Villa Resort. Onze accommodatie is ideaal voor gezinnen en grote groep reizigers. Onze vakantievilla's beschikken over verschillende samenstellingen voor jong en oud.

EEN TROPISCH RESORT

IN HET ZUIDEN VAN PARAMARIBO

Vanaf het Johan Adolf Pengel International Airport is het ongeveer 45 minuten naar het naar het zuiden van Paramaribo waar ons resort gevestigd is. Het Bronbella Villa Resort is op steenworp afstand van het familierestaurant Warung Resa en ligt ongeveer 15 minuten verwijderd van het rijke historische stadcentrum van Paramaribo. Het bekende winkelcentrum Hermitage Mall en het Live Entertainment Center (voormalig Flamboyant Park) zijn binnen 10 minuten met de auto bereikbaar. In de omgeving liggen ook de bekende Dr. Ir. F. Essed voetbalstadion en de Anthony Nesty Sporthal (NISS) waar regelmatig wedstrijden, toernooien en concerten worden gehouden.

weekendpackage.jpg

6 REDEN OM TE BOEKEN OP ONZE WEBSITE 

Ontvang kortingscodes voor je boeking

Tot wel 15% korting op groepsreserveringen

Direct genieten van alle acties en voordelen

Flexibele annuleringsvoorwaarden

Ontvang een welkomstdrankje

AMBITIE

In 2016 zijn wij begonnen met het ontwikkelen van het hotelconcept Bronbella. Januari 2020 is het eerste resort van Bronbella genaamd Bronbella Villa Resort gerealiseerd om het toerisme in Suriname te stimuleren met als doel Suriname te promoten als een van de mooiste vakantiebestemmingen in Zuid-Amerika. Ons team bestaat uit medewerkers en adviseurs met deskundige ervaring in de hospitality branche. Samen streven wij naar progressie van onze Uniq Selling Points om het aanbod in luxe vakantieverblijven kwalitatief aantrekkelijk te maken voor toeristen en de Surinaamse bevolking.

VISIE

Wij zien Bronbella als een van de sleutelfiguren om het toerisme van Suriname internationaal op de kaart te zetten. Door in te spelen op innovatie binnen de hospitality branche en dit toe te passen in onze marketingstrategie creëren wij nationaal en internationaal een groot bereik en raakvlakken met ons doelgroep. Het stimuleren van het toerisme gaat gepaard met de ontwikkeling van het land. Daarom werken wij aan een vertrouwensband om nauw samen te werken met het Ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie en alle overige betrokken ministeries

MAATSCHAPPELIJK & SOCIAAL BETROKKEN

Wij streven ernaar om maatschappelijk ons steen bij te dragen door te investeren in sociale projecten waarbij de zorg, scholing en sociale ontwikkeling van jongeren de leidraad moet zijn voor de toekomst van Suriname. Door te investeren in onze jeugd zorgen wij ervoor dat voornamelijk kansloze kinderen weer hoop krijgen in hun toekomst.